Nagradna igra Personalizirane barvice Caran d'ache

Spletna stran Prvosolec.si v sodelovanju s spletnima stranema Proartpens.com in Printboutiq.com izvaja Nagradno igro »Maxi barvice za maxi prvošolca/-ko«.

Pri Proartpens.com skrbijo za vrhunska pisala in art pripomočke, pri Printboutiq.com pa za unikatne personalizirane ponatise na ovitke in barvice.

Debele barvice so bolj priročne za prvošolce kot navadne. Otrok se mora navaditi na razne pripomočke, ki jih drži v rokah in barvice niso nobena izjema. Risanje in barvanje ter vlečenje od črte do črte predstavlja za otroke napor – še posebno za prvošolce. Debelejši risalni in pisalni pripomočki so jim v pomoč. S Caran d'ache barvicami bo vaš otrok užival.

Barvice Caran d'ache
 
Barvice Caran d'ache imajo nekaj VRHUNSKIH lastnosti.
  • Imajo šesterokotno obliko – dober oprijem.
  • Nelomljivo mino – ko pade in pade in pade in  … na tla, se ne zlomi.
  • Odlična prekrivnost in svetlobna obstojnost – otroku ni potrebno močno pritiskati, da se dobro vidi.
  • Certifikati: Premium FSC®, CE EN71.
  • Narejene so v Švici.
  • MPC: 33,70€
 
NAGRADNA IGRA
Na spletni strani Proartpens.com poiščite informacijo, koliko barvic je v kompletih barvic Caran d'ache. Možnih je več odgovorov. Zadostuje odgovor za 1 komplet.
Nagradna igra poteka od PON, 9.10. do SRE, 11.10. V četrtek, 12.10.2017 bomo sporočili ime nagrajenke (-ca) in nadaljnja navodila.
Nagrada je komplet 12 debelih barvic CARAN D'ACHE FANCOLOR 12 MAXI, na katere vam bodo pri podjetju Printboutiq.com natisnili ime vašega otroka.